Skip to content

Evenemang

Identitet, webbVernissage
Identitet/ Identiteetti/ Identity
Lördag 17 juni
Kl. 12-14
 
Kl. 13 inviger Jaana Vikman ansvarig för samhällsseminarier och näringslivsrelationer vid Finlandsinstitutet i Stockholm utställningen.

Fri entré.

 

 

 

Kollo 2017, webbKonstkollo
26 – 30 juni 2017
Från 9 år och uppåt

I sommar är det dags för den fjärde upplagan av MEKEN:s konstkollo. Det pågår under sommarens utställning Identitet/ Identiteetti/ Identity som visar foto, skulptur och mode av finländska konstnärer. En nyhet för i år är att man kan välja att vara med antingen på förmiddagen eller eftermiddagen.

Under fem dagar får barn och ungdomar tova med Sonia Bush, skapa i lera med Karin Jaxelius, smida med Ann-Kristin Treard och föreningen Våga Smida och prova olika sorters form-givning i bl.a. textil och trä med My Draiby och Henrik Georg Fredberg.

Gamla MEDIUM vägg i vägg med MEKEN blir kollots egen ateljé från måndag till fredag under v. 26. Ta med oömma, varma kläder och mellanmål. Passen man kan välja mellan är kl. 9-12 eller kl. 13-16.

Avgift: 300 kr per deltagare. Föranmälan är obligatorisk eftersom antalet platser är begränsade. Vill du anmäla dig eller har du några frågor, kontakta Pernilla Jansson på:

pernilla.jansson@smedjebacken.se
Tel: 0240-66 88 85