Skip to content

Julmarknad 2017 – Försäljare

 

Kreativ julmarknad webb

Kvoten för antalet deltagande försäljare är fylld inför årets marknad. Är du intresserad av att stå på väntelistan så är du välkommen att anmäla ditt intresse på: info@mekensmedjebacken.se

För att medverka ska dina produkter hålla hög kvalitet, gärna vara närproducerade och du ska helst själv ha deltagit i tillverkningen.

Pris

250 kr per anmälan. Det går alltså bra att flera försäljare delar på ett utrymme eller bord om det skulle passa er bäst.

Bord

MEKEN kan tillhandahålla bord med måtten 110×220 cm. Antalet är begränsat vilket betyder att först till kvarn gäller. Vill du använda eget bord eller liknande så går det utmärkt.

Väggyta för presentation

Antalet platser med tillgång till väggyta för att visa verk eller produkter är begränsat så även här gäller först till kvarn.

Belysning och el

Ljuset i lokalen kanske inte är tillräckligt för att lyfta fram dina föremål eller aktiviteter på det sätt du skulle vilja så du behöver ta med egna ljuskällor och skarvsladdar.

Varma kläder

MEKEN är uppvärmd men eftersom det är årets kallaste period så uppnås inte normal rumstemperatur. Efter att ha stått stilla ett tag kan det bli kyligt så tänk på att klä dig varmt.