Skip to content

Kreativ julmarknad

JulmarknadVill du vara med på MEKEN:s kreativa julmarknad?

Söndag 3 december 2017

Inför vår marknad på första advent där skapande står i centrum söker vi hantverkare, konsthantverkare, formgivare och konstnärer som vill delta som försäljare, presentera sin verksamhet eller visa upp tillverkning av olika slag.

För att medverka ska dina produkter hålla hög kvalitet, gärna vara närproducerade och du ska helst själv ha deltagit i tillverkningen. Anmäl ditt intresse på: info@mekensmedjebacken.se
 
 
 
Pris

250 kr per anmälan. Det går alltså bra att flera försäljare delar på ett utrymme eller bord om det skulle passa er bäst.

Bord

MEKEN kan tillhandahålla bord med måtten 110×220 cm. Antalet är begränsat vilket betyder att först till kvarn gäller. Vill du använda eget bord eller liknande så går det utmärkt.

Väggyta för presentation

Antalet platser med tillgång till väggyta för att visa verk eller produkter är begränsat så även här gäller först till kvarn.

Belysning och el

Ljuset i lokalen kanske inte är tillräckligt för att lyfta fram dina föremål eller aktiviteter på det sätt du skulle vilja så du behöver ta med egna ljuskällor och skarvsladdar.

Varma kläder

MEKEN är uppvärmd men eftersom det är årets kallaste period så uppnås inte normal rumstemperatur. Efter att ha stått stilla ett tag kan det bli kyligt så tänk på att klä dig varmt.