Skip to content

Skola

 

13

14

Identitet/ Identiteetti/ Identity

Skolprogram

Efter den officiella stängningen av sommarens utställning den 20 augusti bjuder vi in till visningar för skola och förskola under v. 34. MEKEN har då inga ordinarie öppettider. Alla som är intresserade av att göra ett gruppbesök är istället välkomna att boka den dag och tid som passar bäst. Besöket är kostnadsfritt för både elever och medföljande personal. Mer information om utställningen Identitet/ Identiteetti/ Identity finns under Utställningar.

Boka ert besök genom att maila till: info@mekensmedjebacken.se
 
 
 
barn och bygg1Under vårutställningarna vänder vi oss också mot skolan i form av guidade visningar och samarbeten med konstnärer och skola. Temat återspeglar den aktuella utställningen.

Våren 2012 hade vi t.ex. grafisk verkstad i samband med utställningen MOMENT – åtta svenska grafiker. Tio klasser kom då till MEKEN och arbetade med grafik.

Våren 2013 hade vi en dokumentär fotoutställning Da Capo, producerad av dagens arbete. I samband med den jobbade Fotograf Bisse Falk med 4 klasser kring dokumentärbild. Barnens bilder resulterar i en utställning senare under våren.